SÖRIPARI ÉLESZTŐTÁPANYAGOK
YEASTLIFE EXTRA
(YEE 411)
Komplex élesztőtápanyag a sörgyárak részére. Növeli az élesztő vitalitását, lerövidíti a LAG-fázist, gyorsítja az erjedést, hatására kevesebb diacetil képződik, lerövidíti az ászokolási folyamatot. Javítja a sör minőségét. Gyorsítja és tökéletesebbé teszi az élesztő-flokkulációt, ezáltal könnyebbé teszi a szűrést, csökkenti a szűrési segédanyagigényt. Javítja a visszaforgatott élesztő minőségét. Dózisa: 4-10  g/hl. Kiszerelés: 20 kg.
SERVOMYCES 5,5% szervesen kötött cinket tartalmazó sörélesztő, mely a teljes erjedési folyamat során megfelelő mennyiségű, jól felvehető cinkkel látja el az élesztőt. Tisztább ízű, illatú, jobban iható söröket erjeszthetünk a Servomyces alkalmazásával. Gördülékenyebbé és gyorsabbá teszi az erjedést. 
Dózisa 1 g/hl. Kiszerelés: 0,5 kg.
UVAVITAL Élesztőtápanyag a kisüzemi sörfőzdék részére. Növeli az erjedési élesztőaktivitást, finomabbá teszi a sör illatát, javítja az ízt, gyorsítja az erjedést, lerövidíti az ászokolást, megkönnyíti a tisztítást, szűrést, növeli a biológiai stabilitást. Dózisa: 10-20 g/hl. Kiszerelés: 1 és 10 kg.