BIOPÁLINKA ERJESZTÉS:
   
  Az anyagaink használatával kapcsolatban konzultáljon a tanúsító céggel.
 


LALLZYME pektináz enzimeket természetből szelektált Aspergillus niger gombákkal termeltetik (GMO mentes). Kiemelt tisztítottsági fokú, fahéjsav-észteráz mentes, nagykoncentrációjú termékekről van szó. A Lallzyme HC használatával gyorsabbá válik az erjedési folyamat, megfelelő technológiával kombinálva csökkenthető a pálinkák metanoltartalma.

Az UVAFERM élesztők a természetből szelektált starterkultúrák (genetikailag nem módosított mikroorganizmusok; GMO mentesek. Ezek az élesztők kevesebb szulfitot termelnek, mint a spontán erjedés. Használatukkal a vadélesztőket, talajbaktériumokat, tejsavbaktériumokat hatékonyabban el lehet nyomni, az erjedés gyorsabbá válik, hamarabb lepárolhatók a cefrék, így csökkenthetjük a párlatainkban például a szulfit, az etil-karbamát és az akrolein tartalmat.
Az UVAFERM szárított fajélesztők és élesztőtápanyagok Német nyelvterületen  Orwein készítésre felhasználható anyagok.

Élesztőtápanyagaink, az UVAVITALGO-FERMOPTI-WHITE, OPTIMUM-WHITE élesztő alapon (GMO mentes), és élesztőből készülő tápanyagok. Alkalmazásukkal az erjesztést gördülékennyé tesszük, segítjük az erjedést végző élesztőt, és csökkentjük a képződő erjedési melléktermékek szintjét.