SPECIÁLIS ÉLESZTŐTÁPANYAGOK CEFREERJESZTÉSRE
UVAVITAL Komplex élesztőtápanyag, az élesztő teljeskörű tápanyagigényének fedezésére, Gördülékenyebb erjedés, jobb alkoholkihozatal, illatosabb, zamatosabb, „hosszabb” ízű párlatok. Dózisa beélesztőzés előtt 10-20 g/hl. Ha erjedés közben is bekeverhető a cefrébe, akkor beélesztőzés előtt 10 g/hl, utóerjedésben 10 g/hl. Magas cukortartalmú gyümölcsöknél (pl. szőlő, Szomolyai cseresznye) 3 x 10 g/hl Uvavitalt adjunk erjedés közben a cefréhez.
VITAL-7 Olcsóbb árfekvésű komplex tápanyag, csak 10 kg-os kiszerelésben. Dózisa beélesztőzés előtt 10-20 g/hl. Ha erjedés közben is bekeverhető a cefrébe, akkor beélesztőzés előtt 10 g/hl, utóerjedésben 10 g/hl.
GO-FERM Rehidratációnál használatos élesztőtápanyag rohadt vagy mikrobiológiailag problémás alapanyagok esetén, a vontatott erjedés és erjedéselakadás elkerülésére, a minőség alapvető javítására! Dózisa az élesztő rehidratációjakor 1,5 kg Go-Ferm 1 kg élesztőhöz.

OPTI-WHITE

OPTIMUM-WHITE 

Speciális élesztőtápanyagokok a párlatok fajtajellegének és gyümölcsösségének fokozására. A becefrézésénél keverendők be.
Védik a cefrét az oxidációtól. Hatásukra több fajtaaroma őrződik meg, több erjedési észtert képez az élesztő. Dózisuk 30 g/q cefre.
Alkalmazásuk esetén az erjedés második felében javasolt még 10 g/q Uvavital komplex élesztőtápanyag alkalmazása.