Habzásgátlás

Habzásgátlás

A habzásgátló a sör és pálinkafőzés fontos segédanyaga. Kis mennyiség is elég a cefre, sörlé felhabzásának és felégésének a meggátlására. Élelmiszerbarát anyag, egészségre ártalmatlan.

Adagolási dózis és egyéb információk tekintetében kérjen információt szakembereinktől.

1549013335.jpg

FOAMSOL FDC 511 habzásgátló

A Foamsol vízbázisú dimetil-polisziloxán (poli-dimetil-sziloxán) emulzió, 20 % dimetil-polisziloxán tartalommal.

ALAPELV: A dimetil-polisziloxán egy inert polimer, ami nagyon hatékonyan akadályozza a habzást. A hab folyadékfilmjében csökkenti a felületi feszültséget, és ennek következtében a buborékrendszer összeomlik.

HOL ALKALMAZHATÓ: Tejipar, cukor- és folyékony cukorgyártás, élelmiszerek bepárlása, konzervipar egyéb alkalmazás a bepárláson kívül: pl. zöldség, gyümölcs mosás; gyümölcs- és zöldségkonzervek, gyümölcslé palackozás, üdítőital gyártás, instant kávégyártás, édességek (kivéve csokoládé), rágógumi előállítás, híg tészták, burgonya chips gyártás, sütőolaj, sütőzsír, vágóhídi testmosás, állati zsírolvasztás, pácolás, gyümölcs- és egyéb párlatok előállítása, alkoholgyártás, lepárlás, állattápok előállítása (nedves termékek), papíripar, ablakmosó folyadékok, szőnyegtisztítás, ipari tisztítórendszerek anyagainak habzásgátlása, minden egyéb habzásra.

Habzásgátló termékek

TerméknévTermékjellemzőkTermékleírásBiztonsági
adatlap
Foamsol (FDC 511)Szilikon habzásgátló. A Foamsol vízbázisú dimetil-polisziloxán emulzió, 20% dimetil-polisziloxán tartalommal.

Partnereink

Lallemand
Uvaferm
AB Wickers
Dolmar
EnergySil
Magniva = Sil-all + Lalsil