Hírek

A LALLEMAND szilázs oltóanyagok termékkör egységesített márkaképviselete

2019-02-01Szilázs oltónyagok

2019 januártól a LALLEMAND SZILÁZS OLTÓANYAGOK portfólióban a KOKOFERM Kft. és területi képviselői hálózata látja el a SIL-ALL®, LALSIL® és ENERGYSIL® szilázs- és szenázs oltóanyagok márkaképviseletét és forgalmazását.

A LALLEMAND szilázs oltóanyagok termékkör egységesített márkaképviselete

Tisztelt Kollégák! Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Szeretnénk értesíteni önöket, hogy a Lallemand Állati Takarmányozási üzletágának döntése alapján 2019. januártól Magyarországon a LALLEMAND SZILÁZS OLTÓANYAGOK portfólióban a KOKOFERM Kft. és területi képviselői hálózata látja el a SIL-ALL®, LALSIL® és ENERGYSIL® szilázs- és szenázs oltóanyagok márkaképviseletét és forgalmazását.

A Kokoferm Kft. 1994 óta lát el különböző erjedésipari területeken (borászat, söripar, pálinka, bio-etanol, silózás) LALLEMAND márka képviseletet. 1999 óta, immáron 20 éve foglalkozunk a szarvasmarha savanyított tömegtakarmányainak készítési technológiájával, a LALSIL® márkakör termékeinek magyarországi forgalmazásával.

A Lallemand SIL-ALL®, LALSIL®, ENERGYSIL® márkáinak 6 starterkultúráját a következők szerint ajánljuk szíves figyelmükbe:

  • Lalsil® DRY HC, COMBO HC, FRESH HC: erősen aerob stabilizáló koncentrált technológiás szilázs-oltóanyagok, melyek mindegyike javítja az emészthetőséget! A DRY és COMBO gyors savanyító starterek is. A meleg etetési időszak tömegtakarmányának tartósítására ajánlottak elsősorban.
  • Sil-All® LV és Maize+: kedvező árfekvésű, gyorsan savanyító, kismértékben aerob stabilizáló, emészthetőséget javító starterek általános alkalmazásra. Ökológiai gazdálkodáshoz is. E két termék hamarosan felkerül a BIOKONTROLL HUNGÁRIA Kft. pozitív listájára is.
  • ENERGYSIL®: rostbontó, gyors savanyító, ecetsavtermelő, aerob stabilizáló starter biogáz üzemeknek.

Termékkörünk a Lallemand innovációi következtében hamarosan tovább fejlődik a Lactobacillus hilgardii x Lacobacillus buchneri 40788 kombinált aerob stabilizálási technológiával.

A következő hetekben, február-március folyamán, kollégáimmal fel fogjuk keresni önöket, ellátjuk a szükséges információkkal, katalógusokkal, árjegyzékkel. Szakmai kérdésekben számíthatnak 20 éves szilázs- és szenázs készítés területén szerzett tapasztalatainkra és a Lallemand szakmai hátterére.

A következő fél év fontosabb szakmai eseményei és lehetőségei, melyre felhívjuk szíves figyelmüket, illetve amely programokra szeretettel invitáljuk meg önöket:

  • 2019. febr.-jún.: Teleplátogatások Bronislava Foltanova Lallemand területi menedzser kollégával
  • 2019. 03.19-22. Teleplátogatások Bernard Andrieu tapasztalt Lallemand-os kollégával
  • 2019. 05. 9-11. Alföldi Állatt. és Mez. Napok, Kokoferm stand, II-es csarnok, főbejárattól balra
  • 2019. 06. 18. V. Szilázs Akadémia. Szt. István Egyetem, Gödöllő, Gépmúzeum. Főbb témák: A szilázsok és szenázsok aerob stabilizálása, emészthetőségének javítása. Telepi, gyakorlati aerob stabilitási kísérletek fő szempontjai. Telepi kísérletek gyakorlati fontosságú tapasztalatai.
  • 2019. 06. 19-21. Teleplátogatások Jean-Francois Floquet telepi kísérletekért felelős Lall. kollégával

Partnereink

Lallemand
Uvaferm
AB Wickers
Dolmar
EnergySil
Magniva = Sil-all + Lalsil