Pálinka, szeszipar

Pálinka, szeszipar

Mindenki, aki a pálinka fejlődését kicsit is nyomon követi, de az is aki csak alkalmanként kóstol ebből a Hungarikumból láthatja, azt a minőségi fejlődést amit a kommersz, „pálinkának” nevezett italoktól a mai magas minőségű gasztronómiai élményt nyújtó pálinkákig bejárt ez a közkedveltté vált ital. Cefrézési és cefre erjesztési termékeink a pálinkakészítő termelők, manufaktúrák, üzemek igényeinek megfelelően szolgálják azt a célt, hogy maximális alkohol kihozatal mellett a pálinka ne csak hazánkban, de a határon túl is ismert és világhírű italkülönlegesség lehessen. Jó pálinka csak kiváló gyümölcsből, jó irányított erjesztési technológiával készített cefréből, a főzőmester irányításával születik. Termékeink természetből szelektált mikroorganizmusok, vagy ezekből, ezek által készültGMO-mentes, természetes anyagok.

1544296656.jpg

Cefrekészítés anyagai

TerméknévTermékjellemzőkTermékleírás
Lallzyme C pektinbontás
Lallzyme HC pektinbontás, aromafokozás
Lallzyme EX-V pektinbontás, aromafokozás, erős aromaextrakciós enzim
Lallzyme Cuvée Blanc pektinbontás, aromafelszabadítás
Lallzyme β illatos gyümölcsök párlatainak további aromafokozásához
TerméknévTermékjellemzőkTermékleírás
Uvaferm UVAVITAL Komplex élesztőtápanyag a minőség és az alkohol-kihozatal javítására.
VITAL-7 Nagyüzemi komplex élesztőtápanyag.
GO-FERM Penészes, rothadt termésnél a minőség alapvető javítására.
OPTIMUM WHITE és OPTI-WHITE Antioxidáns tápanyagok fokozottan gyümölcsös, fajtajelleges, illatos párlatok erjesztésére; öregedő félben lévő lefőzetlen cefrék visszafrissítésére.
TerméknévTermékjellemzőkTermékleírás
Uvaferm CM Gyümölcscefrékhez. Csonthéjas gyümölcsök kiemelt élesztője.
Uvaferm SC Gyümölcscefrékhez. Erősebb észter-termelés; elsősorban almához, körtéhez.
Uvaferm CGC-62 YSEO Gyümölcscefrékhez. Fokozottan illatos, gyümölcspárlatok cefréinek erjesztéséhez.
Uvaferm 228 Gyümölcscefrékhez. Hidegtűrő. Több aroma, marcipán karakter; muskotály szőlők aroma-felszabadító élesztője.
Uvaferm Danstil A Gyümölcscefrékhez és egyéb cefrékhez. Tisztaízű gyümölcspárlatok megbízható és takarékos élesztője. Tiszta, neutrális alkohol készítésére.
Uvaferm SLO Gyümölcscefrékhez. Hidegtűrő élesztő. Fajtajelleges, elegáns, gyümölcsös illatok.
Uvaferm SVG Gyümölcscefrékhez. Bogyós fajtajelleg kiemelése.
Uvaferm PM Hidegtűrő és alkoholtoleráns élesztő, már 6 ºC-tól erjeszt.
Superstart Egyéb cefrékhez, etanolélesztő.
Thermosacc DRY Egyéb cefrékhez, etanolélesztő.
TerméknévTermékjellemzőkTermékleírás
FOAMSOL Erjedő és az üstben lévő cefrék habzásának megakadályozására.

Kis kiszerelésű termékek, kistermelők részére

Az alábbi termékeket a kistermelők a gazdaboltokban szerezhetik be.

A kis kiszerelésű termékeket a Harmath Ker. Bt. forgalmazza és teríti országos szinten a gazdaboltok részére. Harmath Ker. Bt. 2013 Pomáz, Mikszáth K. u. 11. Tel./fax: 26/325-956

Partnereink

Lallemand
Uvaferm
AB Wickers
LalSil
EnergySil
Sil-All
Bisnode tanusitvany