Mindenki, aki a pálinka fejlődését kicsit is nyomon követi, de az is aki csak alkalmanként kóstol ebből a Hungarikumból láthatja, azt a minőségi fejlődést amit a kommersz, „pálinkának” nevezett italoktól a mai magas minőségű gasztronómiai élményt nyújtó pálinkákig bejárt ez a közkedveltté vált ital. Cefrézési és cefre erjesztési termékeink a pálinkakészítő termelők, manufaktúrák, üzemek igényeinek megfelelően szolgálják azt a célt, hogy maximális alkohol kihozatal mellett a pálinka ne csak hazánkban, de a határon túl is ismert és világhírű italkülönlegesség lehessen. Jó pálinka csak kiváló gyümölcsből, jó irányított erjesztési technológiával készített cefréből, a főzőmester irányításával születik. Termékeink természetből szelektált mikroorganizmusok, vagy ezekből, ezek által készült GMO-mentes, természetes anyagok.
Technológiai ajánlás
Minőségi pálinka- és párlat cefrézés anyagai, technológiája.
Letölthető dokumentumok
A fájlok megtekintéséhez az Adobe Reader program szükséges, mely ezen a linken letölthető.
Cefrekészítés anyagai
Kis kiszerelésű termékek, kistermelők részére
Az alábbi termékeket a kistermelők a gazdaboltokban szerezhetik be.
A kis kiszerelésű termékeket a Harmath Ker. Bt. forgalmazza és teríti országos szinten a gazdaboltok részére. Harmath Ker. Bt. 2013 Pomáz, Mikszáth K. u. 11. Tel./fax: 26/325-956
Letölthető dokumentumok
A fájlok megtekintéséhez az Adobe Reader program szükséges, mely ezen a linken letölthető.
Pálinka, szeszipari publikációk
A publikációk megtekintéséhez az Adobe Reader program szükséges, mely ezen a linken letölthető.
- 2020/3. Pálinka HírlevélA meggycefrék lepárlásánál jelentkező kén-dioxid problematikájának lehetséges okai és a probléma esetleges jövőbeni megelőzése, kezelése.396.1 KB2020-09-21 09:13:53Pálinka, szeszipar
- Kovács István, Kovács Tamás (2004)Innovációs nagydíj. Go-Ferm rehidratációs élesztőtápanyag.113.8 KB2018-12-17 10:42:25Pálinka, szeszipar
- Kovács István, Kovács Tamás (2005)Tápanyagok szerepe az élesztő tevékenységében. Élesztőtápanyagok az erjesztésben.195.7 KB2018-12-17 10:41:31Pálinka, szeszipar
- Kovács Tamás (2000)Erjedési problémák és ezek okai.153.3 KB2018-12-17 10:40:33Pálinka, szeszipar
- Kovács Tamás (2006)Tanácsok gyümölcscefre kezeléséhez141.2 KB2018-12-17 10:39:13Pálinka, szeszipar
- Kovács István (2013)A körte irányított cefrézése és erjesztése.1,624.4 KB2018-12-17 10:37:21Pálinka, szeszipar
- Kovács Tamás (1996)Szárított fajélesztők a szesziparban61.3 KB2018-12-17 10:36:28Pálinka, szeszipar
- Kovács Tamás (1995)Szárított fajélesztők felhasználása párlatok cefréinek erjesztéséhez. Az alkalmazás előnyei. Befolyásuk a képződő erjedési termékekre.149.0 KB2018-12-17 10:35:37Pálinka, szeszipar
Biztonsági adatlapok
Letölthető dokumentumok
A fájlok megtekintéséhez az Adobe Reader program szükséges, mely ezen a linken letölthető.
- Foamsol FDC biztonságtechnikai adatlap174.3 KB2018-12-08 21:42:21
- LALLZYME biztonságtechnikai adatlap172.4 KB2018-12-08 21:43:37
- OPTIMUM WHITE és OPTI-WHITE biztonságtechnikai adatlap156.5 KB2018-12-08 21:49:09
- Superstart biztonságtechnikai adatlap159.2 KB2018-12-08 21:45:26
- Thermosacc DRY biztonságtechnikai adatlap158.8 KB2018-12-08 21:45:58
- UVAFERM biztonságtechnikai adatlap160.3 KB2018-12-08 21:46:43
- UVAVITAL VITAL7 biztonságtechnikai adatlap155.4 KB2018-12-08 21:47:17