A publikációk megtekintéséhez az Adobe Reader program szükséges, mely ezen a linken letölthető.
Szilázs oltónyagok
- ÁT Kft. 2023. XXIII. Évfolyam 12. szám/december 30-36. oldalEcetsav a szilázsban: mítoszok és realitások907.3 KB2024-01-12 17:43:48Szilázs oltónyagok
- Holstein Magazin XXXI. évfolyam 2023/2A tejsavtermelő baktériumok oxigénkötő képessége231.0 KB2023-05-22 18:15:57Szilázs oltónyagok
- ÁT Kft. 2023. XXIII. Évfolyam 1. szám/január 26-31. oldalMilyen silótartósítót vegyek Idén (A szilázs-oltóanyagok értékmérő tulajdonságai)351.8 KB2023-03-20 14:53:34Szilázs oltónyagok
- Holstein Magazin XXX. évfolyam 2022/3Az erjesztett tömegtakarmányok nem látható veszteségei II. rész525.5 KB2022-06-29 10:26:51Szilázs oltónyagok
- Holstein Magazin XXX. évfolyam 2022/2Az erjesztett tömegtakarmányok látható veszteségei I. rész371.7 KB2022-05-18 13:55:03Szilázs oltónyagok
- Holstein Magazin XXIX. évfolyam 2021/3Az erjesztett tömegtakarmányok minőségjavításának lehetőségei irányított tejsavas erjedéssel521.7 KB2021-08-23 08:39:23Szilázs oltónyagok
- Magyar Mezőgazdaság 76. évfolyam 16. szám 2021.05.21.Erjesztett tömegtakarmányok minősége és költségcsökkentése208.9 KB2021-06-11 08:17:48Szilázs oltónyagok
- Holstein Magazin XXIX. évfolyam 2021/1-2A Magniva Platinum 3 oltóanyag használatának tapasztalatai különböző fenofázisú és szárazanyagú lucernaszenázsoknál a Sereg-Tej Kft-nél679.1 KB2021-06-11 08:15:28Szilázs oltónyagok
- Holstein Magazin XXVIII. évfolyam 2020/2A szilázs oltóanyagok következő generációja a Lactobacillus hilgardi CNCM 4785 erejével1,802.7 KB2020-10-06 08:28:35Szilázs oltónyagok
- 2020/10. Állati Takarmányozási hírlevélSilókukorica szezon szilázs oltóanyagai463.1 KB2020-09-14 10:10:54Szilázs oltónyagok
- 2020/9. Állati Takarmányozási hírlevélSzéna vagy szenázs?417.7 KB2020-09-14 10:09:35Szilázs oltónyagok
- 2020/8. Állati Takarmányozási hírlevélA Lallemand Malvern-i baktérium üzemének gyártástechnológiája393.3 KB2020-09-14 10:08:58Szilázs oltónyagok
- 2020/7. Állati Takarmányozási hírlevélA HC technológia előnyei435.0 KB2020-09-14 10:08:12Szilázs oltónyagok
- 2020/6. Állati Takarmányozási hírlevélStarter ajánlatunk a pillangósok, takarmánykeverékek, kalászoló gabonák, szudáni fű silózásához767.1 KB2020-09-14 10:07:36Szilázs oltónyagok
- 2020/5. Állati Takarmányozási hírlevélA Magniva Classic+, Platinum 2, Platinum 3 fű- és gabonafélékhez403.8 KB2020-09-14 10:06:23Szilázs oltónyagok
- Dizseri András (2013)Van új a nap alatt… vagy legyen. Csak a kiváló kukoricaszilázs elég jó a tejelő teheneknek.1,932.1 KB2019-02-01 13:32:47Szilázs oltónyagok
- Dizseri András (2014)Hűl-, vagy me legszik? A szilázskazlak hőstabilitása.151.2 KB2019-02-01 13:32:33Szilázs oltónyagok
- BERNARD ANDRIEU, Kovács Tamás (2011)A világ legnagyobb szabású, független üzemi kukorica silózási kísérlete igazolta a Lalsil® Fresh (L. buchneri NCIMB 40788) alkalmazási előnyeit.238.6 KB2019-02-01 13:29:55Szilázs oltónyagok
- BERNARD ANDRIEU, Kovács Tamás (2011)A fű- és lucernaszenázsok speciális, testre szabott silóstarter-kultúrákat igényelnek; a starterválasztás szempontjai.449.1 KB2019-02-01 13:28:56Szilázs oltónyagok
- Roquefeuille SYLVIE, Sindou JULIEN, Kovácsné Berár Olga, Kovács Tamás (2012)A tudomány és a természet egyesítése a baktériumgyártásban.265.7 KB2019-02-01 13:25:48Szilázs oltónyagok
- Kovács Tamás (2013)Mikotoxinprevenció és a jó silózási gyakorlat.1,116.4 KB2019-02-01 13:24:51Szilázs oltónyagok
- SINDOU JULIEN, KOVÁCS TAMÁS (2013)Magas takarmányköltségek? Az enzimek többet jelentenek egyszerű alternatívánál az erjesztett tömegtakarmányok kezelését illetően!1,198.1 KB2019-02-01 13:22:12Szilázs oltónyagok
- Bernard Andrieu, Kovács Tamás, Kovácsné Berár Olga (2014)A silótakarmányok fehérjetartalmának megőrzése a profitorientált tejtermeléshez.2,179.1 KB2019-02-01 13:19:37Szilázs oltónyagok
- Holstein Magazin, hazai szerzőink (2014)Biztosan a legjobb szilázst/szenázst készítjük? Szilázsakadémia Tárnokon.2,854.6 KB2019-02-01 13:17:47Szilázs oltónyagok
- Kovácsné Berár Olga, Kovács Tamás (2018)Mitől jó egy szilázs oltóanyag?1,403.2 KB2019-02-01 13:15:29Szilázs oltónyagok
- Kovács Tamás (2015)Magas minőségű szilázsoltóanyag alkalmazása a kukoricaszlázs szárazanyagveszteségének csökkentésére és a kitároláskori minőség javítására.154.2 KB2019-02-01 13:12:15Szilázs oltónyagok
- Kovács Tamás (2014)Heterofermentatív baktériumok a silózásban.2,065.1 KB2019-02-01 13:09:30Szilázs oltónyagok
Borászat
- 2020/5. Borászati HírlevélGo-Ferm Protect Információs anyag1,137.5 KB2020-09-21 09:17:05Borászat
- 2020/4. Borászati HírlevélA glutation tartalmú antioxidánsok adagolása kapcsán plussz információ. Az Anafin Most K és Qi mustderítőszerek. Új élesztők és almasavbontó starterek.401.4 KB2020-09-21 09:16:55Borászat
- 2020/3. Borászati HírlevélGarantált Glutation Tartalmú Inaktív Élesztőkészítmények a boraink aromavédelmére (Opti- és Opti-MUM-White, Glutastar)419.3 KB2020-09-21 09:15:26Borászat
- Dr. Kovács Tamás, Kovácsné Berár Olga (2016)A klímaváltozás okozta évjárati bizonytalanságok hatásának csökkentése a Lalvigne termékekkel237.1 KB2019-05-17 09:33:08Borászat
- Villangó Szabolcs, Zsófi Zsolt (2017)A szőlő fenolos érettségét elősegítő élesztőalapú lombtrágya felhasználásának eredményei a világban.218.4 KB2019-05-17 09:34:02Borászat
- Kovácsné Berár Olga, Dr. Kovács Tamás (2017)Inaktivált, glutationban gazdag élesztőkészítmények, komplex tápanyagok együttes hatásának összefoglalása.565.7 KB2019-05-17 09:27:10Borászat
- Dr. Kovács Tamás (2017)Irányított kontra spontán erjedés, -almasavbontás, élesztőtápanyagok.324.0 KB2019-05-17 09:24:13Borászat
- Kovács Tamás, Kovácsné Berár Olga, Kovács István (2018)Fahéjsavszármazékok, Brettanomyces, almasavbontás és a brettes szaghibák megjelenésének összefüggései.796.4 KB2018-12-06 17:14:47Borászat
- Kovács Tamás (2014)Újdonságok a borászatban.182.1 KB2018-12-06 17:12:37Borászat
- Kovácsné Berár Olga, Kovács Tamás (2013)Tápanyagok a bor és pálinkakészítés technológiájában.45.4 KB2018-12-06 17:12:02Borászat
- Kovács István, Kovács Tamás (2011)Az erjesztés és almasavbontás irányításának fontossága.136.5 KB2018-12-06 16:46:37Borászat
- Kovács Tamás, Kovácsné Berár Olga (2011)Biobor - az erjesztés, almasavbontás irányításának fontossága.139.0 KB2018-12-06 16:45:49Borászat
- Kovács Tamás, Kovácsné Berár Olga (2011)Biztos recept Brettanomyces ellen: NO BRETT INSIDE.213.1 KB2018-12-06 16:45:10Borászat
- Kovács Tamás, Kovácsné Berár OlgaBorok kén-hidrogénes, szulfidos, szulfitos szaghibáinak elkerülése, kezelése. SPECIÁLIS TÁPANYAGOK, DERÍTŐSZEREK.139.1 KB2018-12-06 16:44:28Borászat
- Kovács Tamás, Kovácsné Berár Olga (2008)A szárított fajélesztő minősége és a borminőség. Közvetlen ok-okozati összefüggések. Gyakorlati információk.196.6 KB2018-12-06 12:48:12Borászat
- Kovács Tamás, Kovácsné Berár Olga (2008)Spontán almasavbomlás vagy irányított almasavbontás (II. rész)94.9 KB2018-12-06 12:47:55Borászat
- Kovács Tamás, Kovácsné Berár Olga (2008)Spontán almasavbomlás vagy irányított almasavbontás (I. rész)439.2 KB2018-12-06 12:47:39Borászat
- Kovács Tamás, Kovácsné Berár Olga (2007)Pektinázok és macerázok a borászatban177.7 KB2018-12-06 12:47:12Borászat
- Panyik Gáborné Dr. (2006)A DRIFINE borászati alkalmazásának tapasztalatai.127.2 KB2018-12-06 12:46:51Borászat
- Kovács Tamás (2006)Rossz G/F arány miatt elakadó erjedések. A megoldás egy új fruktofill fajélesztő.193.8 KB2018-12-05 18:49:29Borászat
- Kovács István, Kovács Tamás (2005)Almasavbontás fehér- és vörösborokban. A spontán és az irányított almasavbontási folyamat megítélése, szerepe és eredménye.262.0 KB2018-12-05 18:44:58Borászat
- Kovács István, Kovács Tamás (2005)Tápanyagok szerepe az élesztő tevékenységében. Élesztőtápanyagok az erjesztésben.195.7 KB2018-12-05 18:42:37Borászat
- Kovács István, Kovács Tamás (2004)Innovációs nagydíj. Go-Ferm rehidratációs élesztőtápanyag.113.8 KB2018-12-05 18:41:19Borászat
- Kovács Tamás (2000)Erjedési problémák és ezek okai.153.3 KB2018-12-05 18:34:40Borászat
- Kovács Tamás (1999)A bor minőségét befolyásoló néhány tényező: a szőlő és a must tápanyag-ellátottsága, valamint a borászati enzimek és starterkultúrák44.6 KB2018-12-05 18:32:20Borászat
- Kovács Tamás (1999)Egyes kéntartalmú aromaanyagok és a bakszagprobléma a borászatban.175.9 KB2018-12-03 19:10:49Borászat
- Kovács Tamás, Vas György, Gál Lajos (1997)Szárított fajélesztőstarterek almasavbontó-képességének összehasonlítása; az élesztős almasavcsökkentés hatása a baktériumos almasavbontásra.196.6 KB2018-11-29 17:01:31Borászat
Pálinka, szeszipar
- 2020/3. Pálinka HírlevélA meggycefrék lepárlásánál jelentkező kén-dioxid problematikájának lehetséges okai és a probléma esetleges jövőbeni megelőzése, kezelése.396.1 KB2020-09-21 09:13:53Pálinka, szeszipar
- Kovács István, Kovács Tamás (2004)Innovációs nagydíj. Go-Ferm rehidratációs élesztőtápanyag.113.8 KB2018-12-17 10:42:25Pálinka, szeszipar
- Kovács István, Kovács Tamás (2005)Tápanyagok szerepe az élesztő tevékenységében. Élesztőtápanyagok az erjesztésben.195.7 KB2018-12-17 10:41:31Pálinka, szeszipar
- Kovács Tamás (2000)Erjedési problémák és ezek okai.153.3 KB2018-12-17 10:40:33Pálinka, szeszipar
- Kovács Tamás (2006)Tanácsok gyümölcscefre kezeléséhez141.2 KB2018-12-17 10:39:13Pálinka, szeszipar
- Kovács István (2013)A körte irányított cefrézése és erjesztése.1,624.4 KB2018-12-17 10:37:21Pálinka, szeszipar
- Kovács Tamás (1996)Szárított fajélesztők a szesziparban61.3 KB2018-12-17 10:36:28Pálinka, szeszipar
- Kovács Tamás (1995)Szárított fajélesztők felhasználása párlatok cefréinek erjesztéséhez. Az alkalmazás előnyei. Befolyásuk a képződő erjedési termékekre.149.0 KB2018-12-17 10:35:37Pálinka, szeszipar